LOGIN TO YOUR ACCOUNT

Username
Password
Remember Me
Or use your Academic/Social account:

CREATE AN ACCOUNT

Or use your Academic/Social account:

Congratulations!

You have just completed your registration at OpenAire.

Before you can login to the site, you will need to activate your account. An e-mail will be sent to you with the proper instructions.

Important!

Please note that this site is currently undergoing Beta testing.
Any new content you create is not guaranteed to be present to the final version of the site upon release.

Thank you for your patience,
OpenAire Dev Team.

Close This Message

CREATE AN ACCOUNT

Name:
Username:
Password:
Verify Password:
E-mail:
Verify E-mail:
*All Fields Are Required.
Please Verify You Are Human:
fbtwitterlinkedinvimeoflicker grey 14rssslideshare1
Elliott, Benjamin; Elliott, Lynsey
Languages: English
Types: Other
Subjects: K100
A large domestic property with a disproportionately small existing kitchen resulted in the clients desire to extend. The project afforded us the opportunity to internally remodel the dark cellular service spaces to the rear of the property in order to rationalise the internal circulation and combine unused floor space with the new open plan layout. \ud \ud Bringing natural light deep into the plan was a priority whilst maintaining the features of the existing external wall. \ud \ud A new timber clad porch completed the project which had an emphasis on storage to meet the families ever growing needs.\ud \ud General maintenance works were also carried out throughout the main house which included switching the inefficient oil heating system to a sustainably conscious wood pellet boiler.
  • No references.
  • No related research data.
  • No similar publications.

Share - Bookmark

Cite this article